Eweka

Ben je opzoek naar een goede nieuwsserver provider die je eerst gratis en vrijblijvend kan proberen? Dan is Eweka de beste keuze. Eweka biedt snelle nieuwsservers aan voor zeer schappelijke maandelijkse kosten.

eweka gratis nieuwsserver

Al 20 jaar is Eweka de beste provider

Eweka is niet zomaar een nieuwsserver provider. Het bedrijf bestaat al bijna 20 jaar en is de grootste Usenet aanbieder in Nederland. Ze hebben vele trouwe klanten die zeer tevreden zijn met hun nieuwsserver. De downloadsnelheden zijn uitstekend en vaak meer dan een gemiddelde internetverbinding aan kan. De retentie is meer dan 4000 dagen. Dat houdt in dat je bestanden kan downloaden die meer dan 12 jaar geleden zijn geĆ¼pload! En de artikel compleetheid is ook uitstekend, met 99,99% komt het maar zelden voor dat je een bestand niet kan downloaden. Zelfs hele oude bestanden zijn vaak compleet en nog goed te downloaden.

Gratis nieuwsserver testen

Een slechte provider zal zijn diensten nooit gratis laten testen. Een mogelijke klant komt er dan immers achter dat een dienst het geld niet waard is. Eweka heeft niets te verbergen. Ze laten graag gratis zien dat ze een fantastische nieuwsserver aanbieden. Je kan een nieuwsserver 1 hele week gratis testen. De enige voorwaarde is dat je bevestigd wie je bent door met iDeal een cent over te maken. Dit is noodzakelijk omdat mensen anders iedere week, met een ander emailadres, een gratis nieuwsserver aanvragen. Na de bevestiging krijg je de logins en kan je direct beginnen met downloaden uit nieuwsgroepen.

Eweka, Spotweb en Spotnet

Als je makkelijk wilt downloaden is het programma Spotnet een uitstekende manier om te beginnen. Met Spotnet kan je makkelijk zoeken en downloaden. De meeste mensen die downloaden uit nieuwsgroepen gebruiken het programma Spotnet. En Eweka werkt erg goed in combinatie met Spotnet. De Eweka nieuwsservers komen zelfs voor in de lijst met standaard nieuwsservers, waardoor je alleen nog je gebruikersnaam en wachtwoord hoeft in te voeren. Als je dat eenmaal hebt gedaan, gaat Spotnet alle spots ophalen die je kan downloaden. En dat zijn er veel als je Eweka gebruikt, want bij deze nieuwsserver provider kan je uit alle grote nieuwsgroepen bestanden downloaden die tot 12 jaar geleden zijn geupload. Spotnet en Eweka werken dus echt fantastisch samen.

Wie liever via Spotweb of een Spotweb website, zoals nzbserver.com download, kan ook gebruik maken van Eweka. Spotweb en Eweka werken net zoals Spotnet uitstekend samen. Het is zelfs mogelijk om bestanden te uploaden, als je de upload functie hebt geactiveerd vanuit het klantenpaneel. Let er echter wel op dat je geen bestanden upload waar copyright op zit want dan ben je strafbaar.

Download je graag via SABnzbd, Grabit of Newsleecher? Natuurlijk werken deze newsreaders ook uitstekend samen met de nieuwsservers van Eweka.